vrijdag 11 mei 2012

Allemaal bloemen

Heel de week had ik er stiekem naar uitgekeken maar toen ik dochterlief deze namiddag van school ging halen was ik het totaal vergeten.  Ze had haar eerste schoolse moederdagcadeautje gemaakt!  De deur van haar klasje ging open en het eerste kindje dat daar stond was zij toch wel juist, zeker!  Ik zie haar daar nog altijd staan, een ontzettend mooi moment.  Stralend, met een bloempot in haar handjes en heel rode lippen.  "Mama, ik heb lippenstift op!  Mag ik u een kus geven?"  En dus loop ik nu rond met een rode lip-afdruk op mijn kaak :-)

Vervolgens overhandigde ze me deze mooie bloempot:


2 grote dochter-zonnebloemen, zelfgeverfde groene "blaadjes" en 3 piepkleine echte zonnebloempjes-in-wording.  Dat alles in een zelf geverfd en met hartjes versierd potje. 

Verder had ze ook nog volgend knutselwerkje bij.  't Is niet mijn gewoonte om knutselwerkjes van op school hier te showen maar dit vond ik zo schattig en mooi.  Misschien ook een knutselideetje; 't is met play-mais gemaakt.


Dan zong ze nog dit liedje en smolt ik helemaal:


Anderhalf uur later kwam manlief thuis met dit prachtige boeket:


En zelf had ik eerder op de dag meiklokjes in onze tuin geplukt,
hmmm, heerlijk die geur!

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk toch, Hier hebben ze de pakjes verstopt voor zondag. Met een beetje druk van mijzelf. Want De oudste wou het al opendoen. Ben beneuwd wat ze bij ons gemaakt hebben. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Hier zijn de pakjes ook verstopt, maar de kleinste kon het niet laten om haar versje al eens op te zeggen. Smelterdesmelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe mooi en lief!
  Hier zijn de pakjes ook verstopt voor zondag....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, lief! Mijn cadeautje is ook nog verstopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoonlief kwam ook met een zonnebloem in wording van school, maar ik kreeg ze wel pas vandaag.

  http://wiebelwoorden.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen