woensdag 7 augustus 2013

Tikkeltje verslaafd?

We hebben alle playmobil in huis verzameld in één kast.  Dat was een groot werk, van meerdere dagen.  Alles mooi gesorteerd, in dozen, etiketten op de juiste doos bevestigd, onze oude playmobil gewassen en speelmomenten van jaren geleden opgerakeld.  Ja, misschien zijn we een beetje verslaafd aan playmobil, zowel mijn man als ikzelf.  Dat moest ik bevestigen toen we klaar waren en toen alle playmobil daadwerkelijk bij elkaar stond. 

Noem het en het staat er: van a tot z: ambulance, boerderij, boot, brandweerwagen, bus, helikopter, indianen, kamers van het huis, kasteel, mobilhome, race-auto's, schoolklasje, tankstation, ziekenhuis, zwembadMaar oeps, geen plaats meer over?  Wat dan met nieuwe playmobil die er mogelijk in de loop der jaren nog bijkomt? 
Mogelijk?  Euhm, hoogst waarschijnlijk! 
Ik zag in de nieuwe catalogus een winkelcentrum met playmobil-mannetjes euhm vrouwtjes die je zelf kan aankleden.  En een kapsalon waar je ze een ander kapsel kan opdoen.  Verwacht voor dit najaar.  Wauw zeg!!! 
Helaas zal de prijs wel navenant zijn, wellicht gelijkaardig aan die van de school en het hotel, denk ik.  En helaas is mijn dochter meer zot van die prinsessen en elfjes-toestanden, die in dezelfde catalogus staan.  Maar misschien verandert ze nog wel van gedacht, als de speelgoedboekjes toekomen in het najaar.  ;-)
Ik kijk er al stiekem naar uit!

2 opmerkingen:

  1. Ooooh, playmobil... je kan er de grootste avonturen mee verzinnen...en het leuke eraan is dat het (bijna) nooit stuk kan. Onze kinderen spelen nog met het oude kasteel van papa. Verslaafd... we kennen er alles van...

    BeantwoordenVerwijderen