dinsdag 19 november 2013

Zie ginds komt de stoomboot...

De aantocht naar het Sinterklaasfeest is toch een heerlijke tijd! 
Kinderen die zich vragen stellen: "Ben ik wel braaf geweest?" en "Wat gaat hij brengen?" 
Maar ook het knutselen, tekenen, een briefje aan de Sint schrijven met de gewenste cadeautjes, naar de aankomst van de Sint op tv kijken en zelfs een bezoekje brengen aan de Sint.


Geniet mee van onze voorbereidingen:


Mie Fantasie tekende de stoomboot met sinterklaas die door het raampje piept.  
Let ook op de cadeautjes onderin het ruim :-)


Naar jaarlijkse traditie werd uit de boekjes geknipt wat het allerliefst in de schoen zou belanden.  Mie Fantasie kon niet kiezen tussen alle Lego Friends.  Ze dicteerde me de onderschriften voor haar knipsels, uiteraard ook die voor Mini-mie want aangezien die nog niet kan praten, voelt zij zich verantwoordelijk om haar wensen te verwoorden ;-)


Wielfreak vond "alles voor jongens" leuk in de boekjes.  Kiezen is moeilijk in zo'n groot aanbod dus mag Sinterklaas zelf zien van welke garages hij er nog veel heeft liggen.In de kringwinkel kwamen we dit bootje tegen.  Mie Fantasie wou per sé dat ik daar een Sint en een Piet achter het raampje plakte dus haalde ik mijn beste tekentalent boven en komt sindsdien de stoomboot hier ook in het echt aan.  Ziet ge wel, een paar uur later konden we hem al een bezoekje brengen:


En ondertussen leven we verder toe naar 6 december: spannend!
Hoe bereiden jullie de komst van de goedheiligman voor?

1 opmerking:

  1. Hier zijn ze niet zo echt 'in de ban van sint en piet'. Al weet de dochter wel goed wat ze wil: een barbie, een stokpaard en een prinsessenkleed. We bereiden haar al wat voor dat de Sint wel een eigen willetje heeft :-)

    BeantwoordenVerwijderen