maandag 22 juli 2013

die lieve Sarah van 'een huis in de straat'

Sinds ik blogland ontdekt heb, ben ik al 'kind aan huis' bij haar.
'Een huis in de straat' is zo'n aangename blog, altijd leuk om te lezen, heel herkenbaar én ontzettend mooi geschreven.  Daarenboven is de schrijfster een lieve madam die me al heel wat inspiratie heeft bezorgd.
Naar aanleiding van haar tweejarig bestaan doet ze een leuke give-away dus maak ik even wat reclame voor haar.  Een dubbele give-away trouwens, eentje via haar blog en eentje via 'feesboek'.



Niet om extra kans te maken opdat ik zou winnen (juist minder als er nog meer mensen meedoen, haha), maar omdat ik vind dat als jullie haar blog nog niet kennen, daar dringend werk van moeten maken.  Allez, als je een mooie blog wil lezen en originele foto's wil zien natuurlijk.

Vorig jaar won ik bij haar dit mooie mutsje:




Ik was net zwanger en dit was het allereerste cadeautje voor mijn jongste dochter.  Lief hè!  Ik hield het goed bij en hoopte stiekem dat het een meisje ging worden zodat ze het zou kunnen dragen.  En ja, hoor!  :-)
Mijn dochtertje haatte het om mutsjes op te zetten en begon direct te wenen bij elke andere muts maar niet bij deze!  Hip hoi!  :-)  Zoveel dat dat mutsje al dienst heeft gedaan, van maart tot juni, elke dag om mee naar school te gaan en als het buiten wat te frisjes was.  Ik heb er al heel veel reacties op gekregen, iedereen vindt het zo mooi.




Verder heb ik nog leuke tips en ideeën opgedaan bij 'een huis in de straat'.  Zo spelen onze kindjes nu ook spelletjes op de duplo-website, die had ik nooit gekend zonder Sarah!  
Om nog maar te zwijgen over haar aanstekelijk enthousiasme over haar tuin, het naaien en haar kinderen.  Echt mooi!
Sarah, ik hoop nog lang bij jou te mogen komen lezen!  Leve 'een huis in de straat', hip hip hip, hoera!!

4 opmerkingen:

  1. Zo lief zeg! *bloos* :)
    Het is echt leuk om te horen dat het mutsje zo in de smaak valt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. :-)
    En nu effe de links toegevoegd, was ik vergeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de tip, ik ga zeker een kijkje nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat lief van je!
    Maar haar blog is idd. de moeite!

    BeantwoordenVerwijderen