dinsdag 25 februari 2014

Kinderbedrog

Soms zijn cadeautjes niet wat ze lijken.  Zelfs niet als ze van een dure speelgoedwinkel komen.  Helaas was het enkel te zien na het openen.

Zo zag het tonnetje plastic kraaltjes eruit bij het cadeau krijgen in de originele verpakking:
Bij de foto hieronder kan u zien dat de kralen tegen de zijkant worden geduwd door een ingenieus geplaatste plastic wand.  Aan de onderkant lagen nog wat kraaltjes maar voor de duidelijkheid van de foto heb ik die er even uitgenomen.


Alle kralen en armbandjes in de ton - zonder verpakking binnenin: 


Al vindt Mie Fantasie het wel leuk om er armbandjes en kettingen mee te maken; het is echt geen 19,95 euro waard.  Bovendien neemt zo'n veel te grote ton ook nog eens heel wat extra opbergruimte in.
Laten staan, die handel!

kralen B. jeweled B. pop-Arty
U weze gewaarschuwd.

9 opmerkingen:

 1. Als er geen 300 inzaten, dan ging ik ermee terug. Echt vals !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was ook mijn eerste idee, maar er zaten toch wel 300 stuks in.

   Verwijderen
  2. dat dacht ik wel....en dan kun je niks zeggen hè! in elk geval heb je wel veel mensen kunnen waarschuwen nu, en voor die winkel is het geen reclame, misschien weten ze het zelf niet, en kan je het wel laten weten, wie weet maken ze iets goed, of willen ze dit zelfs niet meer verkopen?

   Verwijderen
  3. Ja, ik was het al van plan maar was er nog niet toegekomen. Ik zal er eens direct werk van maken!

   Verwijderen
  4. Al vlug antwoord terug. De verkoper had het ondertussen zelf al ontdekt en waarschuwt nu telkens zijn klanten als ze het willen kopen. (het tonnetje was al in november gekocht). Hij heeft de fabrikant er ook al over aangesproken en die repliceerde dat zo de gemaakte juweeltjes ook bij in het tonnetje kunnen. Wat een argument, wat een verspilling van plastic! En we hebben dan blijkbaar een veel te grote ketting gemaakt want ze kan nog niet in het tonnetje.

   Verwijderen
 2. Wat slecht, je wordt zo wel heel erg misleidt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondertussen laat de verkoper me weten dat pop-Arty van zijn nieuwste tonnetjes van 300 stuks wel smallere exemplaren heeft gemaakt zodat de tonnetjes nu wel helemaal vol zitten.
  Leve onze reclamaties: ze hebben hun nut gehad! :-)

  BeantwoordenVerwijderen