dinsdag 22 september 2015

Binnenkijken: de kinderkamer

Net als in de keuken en de hall
kozen we voor een opvallend behangpapier in de slaapkamer van de kindjes.


Vier jaar hangt dit papier nu al aan de muur en ik ontdek er soms nog iets nieuws in.  Het heette fairy tales, geloof ik.  Je kan er een hele tijd naar blijven kijken, echt iets voor een kinderkamer.


We combineerden het met het bijhorende rode houtachtige papier  Eerst wou ik graag een wit vogelkastje aan die muur hangen maar nu wil ik het graag zou houden.   Bovendien staan er momenteel twee kleerkasten in omdat de zolder nog niet af is, dus is er eigenlijk geen effen muur vrij om iets aan te hangen.  De twee vrije muren zijn die met het bedrukte behangpapier.  Ideaal om er ten volle van te kunnen genieten!

Hebben jullie ook behangpapier in de kinderkamer of zijn de muren geverfd?
Is er iets speciaals qua decoratie wat jullie kinderkamer(s) iets extra geeft?


5 opmerkingen:

 1. Wij zijn nog op zoek naar leuke tips voor de kinderkamers, als we verhuisd zijn (hopelijk binnen een half jaartje). Dus ik kijk hier graag mee :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kinderkamers zijn al behangen en de dochters mochten zelf kiezen. Ben na een jaartje nog steeds tevreden van het resultaat. Binnenkort zal ik er wel een blogpostje aan wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n mooi behangpapier zeg! Hier zijn de slaapkamers geverfd omdat het kamers onder het dak en dus heel hoog en onhandig om te behangen zijn. Beetje jammer want dat geeft een kamer toch onmiddellijk veel meer sfeer vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier is het geschilderd rijstpapier, ieder kind heeft een strook in zijn eigen kleur ter hoogte van zijn bed, en matching kasten. En boven hun hoofd hangt ieder zijn persoonlijke canvas. Ooit, als de zolder gerenoveerd is, pakken we het hier deftig aan.

  BeantwoordenVerwijderen