vrijdag 8 juli 2016

Kindvriendelijke tips voor de Tall Ships Races in Antwerpen

Weet je nog niet wat doen dit weekend?
Dan is een bezoekje aan de Tall Ships Races in Antwerpen misschien een goede tip.
Ze liggen er nog tot en met zondag.
Wij gingen er vandaag naartoe en bezochten verschillende boten.

Enkele tips als je een tripje met kinderen plant:

- Neem geen buggy mee.  Je beklimt de boten langs smalle trapjes.  Een draagdoek is in dit geval veel handiger.  Of de nek van papa of mama ;-)

- Zijn er specifieke boten die je graag wil zien of wil je je goed voorbereiden qua locatie en vervoer?  Download dan het grondplan op de officiële website.  Wij parkeerden aan Antwerp Expo en namen dan verder de tram, ideaal!  (onze kinderen vonden de ritjes in de tram het leukste onderdeel van de dag ;-) )

- Er zijn langsheen het parcours verschillende eet- en drinkstandjes.  Wij passeerden die omdat we van plan waren in de Burgerij van een burger met frietjes te genieten maar daar was het overvol.  Maar er is dus overal voldoende eten en drinken.  Uiteraard, in een stad als Antwerpen!

- Een combinatie met een bezoekje aan het MAS, wat wij vorig jaar al bezochten, is altijd leuk.

- Doe goede stapschoenen aan.  Het is best ver stappen tussen de boten (en op de boten zelf uiteraard ook)


Als er zoveel wind staat als vandaag, wordt het een heerlijk dagje uitwaaien!

3 opmerkingen:

 1. Leuk bericht! Wat me het meeste opviel in deze post, is wat een prachtige kleedjes je dochtertjes aan hebben! En de zoon trouwens ook een prachtig hemdje. Blijkbaar heb ik hier wel wat gemist; ik kom zeker nog terug ;-) Vele groetjes en steeds welkom op sewbel.blogspot.be!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Het hemdje is zelfgemaakt want hemdjes met auto's vind je niet zo gemakkelijk in de winkel. En de kleedjes zijn zelf gekocht; ik werd er instant verliefd op en kon niet kiezen voor welke dochter ik het zou kopen en heb het dan maar voor allebei gekocht. Ze dragen graag hetzelfde, dan voelen ze zich een beetje "tweeling" :-)

   Verwijderen
 2. Leuk verslag. Mijn collega ging er met haar driejarige tweeling ook naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen