vrijdag 30 november 2012

Kunstenslinger

De laatste tijd hebben we veel moois geknutseld en gefabriceerd.  Helaas hangt ons prikbord zowat vol met brieven van school, gezinsbond, ...  Dus zocht ik een andere mogelijkheid om onze "kunst" in huis tentoon te hangen.


Het werd een simpel lint (overschot van de doopsuiker van zoonlief), met een duimspijker omhoog geprikt van de deur tot aan het raam.


Ik verschoot ervan hoe fier onze kindjes erop zijn.  Ze reageerden super enthousiast en zitten er vaak naar te kijken (en ik stiekem ook tijdens mijn verplichte rust ;-) )

De meeste werkjes zijn van de dochter, enkel 1 groene herstboom en het zwarte papier met witte verf is van de zoon.  Slechts 1 werkje is van op school, de kleurige rupsje nooit genoeg, omdat ik ze zó mooi vond.

Vorig schooljaar vond ze inkleuren saai maar sinds september begint ze er terug zin in te krijgen en er zelfs terug naar te vragen.  Toen er bij de reclame een kleurplaat van haar favoriete meiden zat, was ze natuurlijk niet meer te houden, met dit als resultaat.  Zelfs in kleurplaten zie je je kinderen groeien.Nog meer natuurlijk in echte tekeningen.  Het uiterst linkse op de slinger is een zelfportret van dochterlief.  Ze begon met de voeten (!) en tekende er dan pas benen, een lijf en als laatst een hoofd aan.  Met veel haar, uiteraard.


Schattig hè?  :-)

4 opmerkingen:

 1. dat is inderdaat een schattig zelfportret. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die kinderkunst. Tof dat het een eigen plaatsje kreeg. Bij ons is de zijkant van de koelkast het uithangbord van de kunstwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bij ons hing vorig jaar bijna een volledig jaar een verjaardagsslinger met tekeningen aan.
  af en toe donderde den boel ook eens naar beneden
  en na een jaar vond de wederhelft dat we genoeg in een kleuterklas hadden gewoond :)
  geen slinger meer dus

  BeantwoordenVerwijderen